S AnimationO AnimationN AnimationX Animation
OΛΑ ΤΑ ΕVENTS ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΛΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ LINK

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

απαντηση του Σ.Ο.Ν.Χ μετα τα σχολια των συντελεστων των blog σχετικα με την ανακοινωση του Συλλογου…..

ΠΡΟΣ: blog(aegean-chios.blogspot.com & odysseaschios.blogspot.com)
AΠΟ: Συλλογο Οπαδων Νυχτερινης Χιου

ΘΕΜΑ: απαντηση του Σ.Ο.Ν.Χ μετα τα σχολια των συντελεστων των blog σχετικα με την ανακοινωση του Συλλογου…..


Ο Συλλογος Οπαδων Νυχτερινης Χιου ζηταει συγνωμμη για την ατυχη κινηση αλλα πραγματικα ο κομπος -εκεινη τη στιγμη- ειχε φτασει στο χτενι, την σοβαρη αυτή καταγγελια την ειχαμε αποστειλει σε όλα τα εντυπα μεσα του νομου, στα τηλεοπτικα μεσα του νομου & στα δυο προαναφερομενα blog.
Τα δυο πρωτα { εντυπα μεσα του νομου και τηλεοπτικα μεσα του νομου}αποσιωπησαν το θεμα εσκεμμενα το θεμα! Καθως το συγκεκριμενο μαγαζι είναι καλος πελατης διαφημισεων. Με αποτελεσμα να στειλουμε την ανακοινωση αυτή περι λογοκρισιας στα blog μονο γιατι πιστεύαμε ότι εσκεμμένα και αυτά το αποσιώπησαν κάτι που δεν ταιριάζει στα bog αυτά, μετά όμως την ενεργεία αυτή δηλαδή την δημοσιοποίηση της καταγγελίας αυτής, παίρνουμε πίσω την ανακοίνωση αυτή και ζητάμε συγνώμη από τους συντελεστές των bog { Aegean-chιos.blogspot.com & odysseaschios.blogspot.com} για την ατυχη αυτή κινηση [….]

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο Συλλογος Οπαδων Νυχτερινης Χιου σε όλα τα επιπεδα είναι μονος του κατι που ειλικρινα μας κανει να λυπουμαστε και ειλικρινα στο σημειο ο ατυπος αυτος Συλλογος να διαλυθει…
Ο Συλλογος Οπαδων Νυχτερινης Χιου ειχε προτεινει μεσω διαδικτυου σε ομαδες του facebook την διεξαγωγη δυο εκδηλωσεων (για αρχη) 1) Διεξαγωγη μιας συναυλιας στο δημοτικο σταδιο της Χιου με ονομα από την Αθηνα και τοπικα συγκροτηματα τα εσοδα τα οποια θα διατεθουν στην πρωτοβουλια ένα καραβι για την Γαζα. 2) το καθαρισμο του λιμανιου της Χιου και του Ναυτικου Ομιλου Χιου σε καμια δεν βρηκαμε συνεργατες και δυστυχως δυσκολο να υλοποιηθουν οι εκδηλωσεις αυτές.
Ο Συλλογος Οπαδων Νυχτερινης Χιου πιστευει ότι κανενας δεν θελει να συνεργαστει μαζι μας για ένα και μονο λογο εξαιτιας του ότι ειμαστε σε μια ΄΄διαμαχη΄΄ με την δημοτικη αρχη Χιου. Και αν συνεργαστουν θα χαλασει η εικονα της ομαδας του.. ( Σ.Ο.Ν.Χ στην πρωτη εκδηλωση θα εκανε περα την διαμαχη του με την δημοτικη αρχη, για ένα τοσο ιερο σκοπο)
Καποιοι θελουν το Σ.Ο.Ν.Χ να ζηταει συγνωμμη από τους αρχοντες του νομου! Στους κυριους αυτους ένα θα τους πουμε:

Ο Συλλογος Οπαδων Νυχτερινης Χιου Κινησεις μετανοιας δεν κανει!!
Καλο Καλοκαιρι!!

~Εκ μερους του Σ.Ο.Ν.Χ~
Γ.Χ