S AnimationO AnimationN AnimationX Animation
OΛΑ ΤΑ ΕVENTS ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΛΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ LINK

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΩΝ BLOG sonxiou.blogspot.com & του newschios.blogspot.com

Oπως γνωριζετε και τα δυο blog sonxiou.blogspot.com & το newschios.blogspot.comβρισκονται υπο την φροντιδα του Συλλογου Οπαδων Νυχτερινης Χιου.Ετσι ο ατυπος Σ.Ο.Ν.Χ αποφασισε την Τριτη 29/6/2010 ημερα της παννελαδικης πανεργατικης απεργιας να αναστειλει απο τις 00:00 της Τριτης μεχρι της 00:01 της Τεταρτης να αναστειλει την ενημερωση σας και απο τα δυο blog! Συμμετεχοντας στην απεργια διπλα στους εργαζομενους γονεις και φωναζοντας το αυνοητο ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ.
ΔΕΝ ειμαστε ακομα εργαζομενοι, θελουμε και το κανουμε, απεργουμε γιατι ισοπεδωνουν τις τσεπες των γονιων μας και των παππουδων μας, γιατι μας οδηγουν στην μεταναστευση, στην ανεργια γιατι αυριο θα δουλευουμε σαν σκλαβοι και θα παιρνουμε επιδοματα οχι μισθους!
Γι αυτο αυριο αποφασισαμε να μην ανεβασουμε καμια αναρτηση!
ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ! ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΣΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ! ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ!

Υ.Γ. ΤΟ Βlog αυριο θα σας ενημερωνει ΜΟΝΟ για την πορειες σε ολη την Ελλαδα! γιατι δεν θα κρυφτει η αυριανη λαοθαλλασσα οπως εσκεμενα κανει η πουλημενη ΕΣΗΕΑ!
ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ BLOG!