S AnimationO AnimationN AnimationX Animation
OΛΑ ΤΑ ΕVENTS ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΛΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ LINK

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΠΑΔΩΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΧΙΟΥ



ΘΕΜΑ: Τουρισμός

Η τουριστικη περιοδος ξεκινησε και σε λιγες ημερες οι πρωτοι τουριστες θα ερθουν στο νησι και τιποτα δεν παει καλα…

Σημερα (9/06/2010) γινομαστε ολοι θεατες της γραφειοκρατιας; Ή της ανευθυνοτητας;. Το κρουαζιεροπλοιο (SEA BOURN ODYSSEY) παρεμεινε δεμενο εξω από το λιμανι καθως ο πλοιαρχος δεν πηρε την ευθυνη να δεσει το πλοιο εντος λιμανιου καθως ναι μεν το λιμανι της Χιου εχουν ολες οι εργασιες ώστε το βαθος του να αυξηθει οι εργασιες εχουν γινει αλλα στους χαρτες των πλοιων το λιμανι της Χιου παραμενει με το παλιο βαθος, με το παλιο βαθος το συγκεκριμενο κρουαζιεροπλοιο δεν μπορει να μπει!! ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΚΡΟΥΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ!

Από τη μιαν φωναζουν συλλογοι,ομαδες,αρχοντες για τον τουρισμο και από την άλλη είναι συνένοχοι σε αυτό!!

Τελος Παντων πειτε ότι οι τουριστες ερχονται στο νησι, για να δουμε τι θα δουν!

Καστρο Χιου: αφωτιστο και ακαθαριστο , η νομαρχια και η αρχαιολογια είναι υπεθυνες για την κατασταση του καστρου μας αλλα μην τους ΄΄μαλωνουμε΄΄ εχουν μεριμνησει ώστε οι τουριστες να φωτογραφιζουν τα εξαιρετικης ομορφιας αρχαιολογικα ευρηματα(σαπια αμαξια,αρχαια προφυλακτικα, αρχαιες συρριγες, αρχαια ρουχα, αρχαια φυτα κ.α.)ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! & ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΡΩΝΟΥΜΕ!! Ο Συλλογος Οπαδων Νυχτερινης Χιου ζηταει αμεσα για το καστρο:

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ της περιοχής του Κάστρου.
ΦΩΤΙΣΜΟΣ των τειχιων του Κάστρου.

Συνεχιζουμε αν λοιπον ο τουριστας καταφερει να βγει από την πολη (Ν.Ο.Χ – Δημαρχειο 20 λεπτα λογω του παρανομου παρκαρισματος, και την εξυπναδα ορισμενων επαγγελματιων ο νοεί νοήτο ) Αμεσως μετα συνανταει τους μυλους στα ταμπακικα δυο μυλους που αντεξαν το χρονο & θα πεσουν από την ανευθυνοτητα των τοπικων αρχοντων και της καταστροφολογιας….συγνωμμη αρχαιολογια θελαμε να πουμε… και εδώ οι τουριστες βγαζουν αρχαια ευρηματα ( κοτες,σιδερα,προφυλακτικα, πετρες ετοιμες να πεσουν κ.α)

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΑΘΗΚΑΝ Τα ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ Απαντήσει … ΑΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ Η ΟΧΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΥΤΕΣ!!

Λιγο πιο μετα συνανταμε τους 4 μυλους που εχουν φτιαχτει ο ενας βεβαια που είναι διπκα στην θαλασσα είναι ετοιμος να βουτηξει στην θαλλασσα… νάνε καλα ο συλλογος φουσκωτων Χιου που ανελαβε έναν μυλο και το περιποιηθηκε και δημιοργησε να περιβαλλοντα χωρο πραγματικο διαμαντι…

Η επομενη σταση είναι η μετρα του Ομηρου εδώ δεν θα πουμε πολλα απλα θα σας παραπέμψουμε σε ρεπορταζ της εφημεριδας ΄΄Αληθειας΄΄ με δυο λεξεις και εκει ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!!

Να πουμε και αλλα….δεν χρειαζεται…

ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΩΤΙΣΣΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΑΙΜΟΡΑΓΓΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.. ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ;;;

Κλεινοντας θα αναφερθουμε συο θεμα νέο λιμανι και θα σας αφηγηθουμε μια πολύ μικρη ιστορια που μας την ειπαν οι παππούδες μας και λεει πολλα πριν χρονια ο Εφοπλιστης Χανδρης προτεινε την δημιουργια μιας προβλητας εξω από το ξενοδοχειο που θα πηγαινει αρκετα βαθια, σε αυτην θα δενουν τα κρουαζιεροπλοια του.. και όταν θα είναι αδεια θα χρησιμοποιείτε για δεσιμο αλλων πλοιων, εξοδα κατασκευης δικα του!!!!

ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ;;;

Καλό καλοκαίρι σε ολους!!

Σ.Ο.Ν.Χ