S AnimationO AnimationN AnimationX Animation
OΛΑ ΤΑ ΕVENTS ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΛΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ LINK

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Ανακοινωση του Σ.Ο.Ν.Χ για την κινεζικη επελαση στην απλωταρια....


Παρακολουθουμε με ιδιαιτερη λυπη και προβληματισμο την αρχη της ΄΄επελασης΄΄ κινεζικων μαγαζιων στην ιστορικη μας Απλωταρια.

Το ιστορικο μας κεντρο σε λιγα χρονια θα μετατραπει σε κινεζικο δρομο. Γιατι η αλαζονεια, η βλακεια και η υπεροψια των νοικιαστων των μαγαζιων οι οποιοι νοικιαζουν τα μαγαζια με εξωφρενικα ενοικια(2.000-3.500) το μηνα λες και νοικιαζεις μαγαζι στην Ερμου. Αναγκαζοντας έναν έναν τους επιχειρηματιες του νησιου να φευγουν από την απλωταρια και να πηγαινουν αλλου (π.χ. εμπορικο κεντρο Φαρκαινας) και καλα κανουν δεν είναι κοροιδα να πληρωνουν τετοια ενοικια. Από ότι μαθαμε μεχρι το τελος του 2010 4 ακομα μαγαζια θα φυγουν από την ιστορικη απλωταρια… Με ότι αυτό συνεπαγεται κυριοι,,,,!! Και μην ξεχναμε ότι αρκετοι ανθρωποι μενουν ανεργοι από αυτό γιατι ναι μεν αλλα μετακινουνται αλλα και αλλα βαζουν λουκετο..!

Αντι λοιπον κυριοι αρχοντες του τοπου να ΄΄φαγωνεστε΄΄ για το ποιος θα βαλει υποψηφιοτητα στον Δημο,.. Καλεστε ολους τους εμπλεκομενους φορεις και κυριως τους νοικιαστες να βρεθει λυση… ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…..!

Αλλιως σε 3 με 4 χρονια η Απλωταρια μας θα ονομαζεται Chinaταρια… Κλεινοντας να πουμε στους φορεις ότι το κινεζικο κρατος δινει επιχορηγηση στα μαγαζια αυτά για να διαδωσουν τα κινεζικα προιοντα( αν εχετε αμφιβολιες ρωτηστε τους υπευθυνους του κινεζικου μαγαζιου στο τελος της απλωταριας)

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΕΕΕΕ;;;


Συλλογος Οπαδων Νυχτερινης Χιου