S AnimationO AnimationN AnimationX Animation
OΛΑ ΤΑ ΕVENTS ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΛΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ LINK

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Ανακοίνωση του Σ.Ο.Ν.Χ. (Σύλλογος Οπαδών Νυχτερινής Χίου) για τα τελευταια κρουσματα βιας

Ο Συλλογος Οπαδων Νυχτερινης Χιου καταδικαζει τις επιθεσεις εις βαρος παιδιων στην Προκυμαια και εντος του χωρου του Πανεπιστημιου, απο καποιες ''αυτοαποκαλουμενες'' συμμοριες. Μετα απο τις επιθεσεις καποιοι την ταυτισαν με την κατασταση στην παραλια(λουκετα σε μαγαζια & μυνησεις) και αλλη ''πατησαν'' πανω σε αυτο για να ζητησουν την καταργηση του πανεπιστημιακου ασυλου.
ΕΛΕΟΣ!! Μεχρι που θα φτασει η εξυπναδα & η φαντασια ορισμενων τυπων οι οποιοι εφτιαξαν ενα φοβερο σεναρια που ταιριαζει σε ταινια επιστημονικης φαντασιας. Το παιδι που κτυπηθηκε στο χωρο του πανεπιστημιου, η γιαγια του λεει μενει πανω απο μαγαζι της παραλιας και επειδη η γιαγια του εχει πει φανερα οτι δεν μπορει να κοιμηθει (εξαιτιας της μουσικης του μαγαζιου που ειναι απο κατω) αυτοι που βαρεσαν το παιδι ουτε λιγο, ουτε πολυ συνδεονται με την νυχτα... δηλαδη οτι το παιδι κτυπηθηκε απο μπραβους της νυχτας...
Μεχρι που θα φτασατε ορισμενοι;; Τι αλλο θα κανετε και θα πειτε για να υποβαθμισετε την παραλια;;; Γιατι δημιουργητε κλιμα πολεμου;; Τι αποσκοπειτε;;
Οσο αφορα το ασυλο ( αν και φευγουμε απο το ρολο μας αλλα σχεδον ολοι εινια μαθητες και φοιτητες) ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ.
Καποιοι πιστευουν οτι με την άρση του ασύλου φαίνεται να δίνεται λύση στα όποια φαινόμενα «εγκληματικότητας» και διακίνησης ναρκωτικών, όσο αυτά υπάρχουν στα ελληνικά πανεπιστήμια. Η κατάργηση του ασύλου δεν έχει καμία όμως σχέση με την αντιμετώπιση τέτοιων κοινωνικών φαινομένων. Το άσυλο είναι ένα δικαίωμα που κατακτήθηκε όχι για να βάλει σε κίνδυνο τα πανεπιστήμια, αλλά για να τα υπερασπίσει, για να υπερασπίσει το δικαίωμα στον αγώνα και στην ελευθερία της έκφρασης. Λες και το πανεπιστήμιο είναι ο πυρήνας της διακίνησης ναρκωτικών.
ΒΙΑ υπαρχει καθημερινα σε σχολεια,γηπεδα, πλατειες, γειτονιες εκει γιατι δεν επεμβαινει κανενας;;; Εκει δεν υπαρχει ασυλο κυριοι,,,,,, Ναρκωτικα μπορεις σημερα να βρεις παντου πλατειες, στους δημοτικους κηπους, γειτονιες ( Η Χιος δεν ξεφευγει απο τον γενικο κανονα) Αλλα ουτε εκει υπαρχει παρεμβαση,, ουτε εκει υπαρχει ασυλο.... επεμβαινουν μονο αν γινει καμια καταγγελια.....ΑΡΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!! ΜΗΠΩΣ ΛΕΜΕ ΜΗΠΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΩΣΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΕΕ;;;; ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ!!!

Ορισμενοι ας βγαλουν τα βαμβακια απο τα αυτια τους και ακουστε τους νεους!!! και ας προβληματιστουν καποιοι γιατι υπαρχει η παραβατικοτητα στους νευος: πρωτα οι οικογενεια αλλα μετα το σχολειο μηπως το δευτερο πρεπει να προβληματισει τους καθηγητες;;; μηπως τα σχολεια μας δεν δινουν τη σωστη παιδεια;;; μεριδιο ευθυνης εχει λοιπον πρωτα το σπιτι και μετα το σχολειο.....

ΚΑΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ!!

Υ.Γεπικοινωνειτε μαζι μας στο sonxiou@gmail.com και διαβαζετε ολα τα νεα μας στο sonxiou.blogspot.com

Υ.Γ(2) Οσον αφορα το θεμα με την ανωνυμια μας αυτο θα σταματησει αρχες καλοκαιριου με μια συνεντευξη που θα δοθει απο τους εκπροσωπους του Σ.Ο.Ν.Χ στην οποια θα ακουσετε την αποψη των νεων (που τωρα δεν μας ακουει κανενας_και η Νομαρχια και οι φορεις σε φυλλαδιο που μοιραζουν για την αγορα λενε οτι κραταμε τους νεους στον τοπο μας_αμα μας εχετε γραμμενους και μας ακουει κανενας γιατι να μεινουμε;;;)

ΜΕ εκτιμηση
Συλλογος Οπαδων Νυχτερινης Χιου