S AnimationO AnimationN AnimationX Animation
OΛΑ ΤΑ ΕVENTS ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΛΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ LINK

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ Σ.Ο.Ν.Χ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ......

Πληροφορηθηκαμε οτι ο Δημαρχος Χιου ετοιμαζει μεσα στον Μαιο 10ημερο λουκετο σε μαγαζια της παραλιας εξαιτιας μηνυσεων. Γι΄ακομη μια φορα ο Δημαρχος ετοιμαζει ενα καυτο καλοκαιρι με λουκετα….. με θυμα παλι τον τουρισμο.
Παρακατω σας παραθετουμε ενα e-mail μου δεκτηκαμε από έναν Ελληνα ο οποιος ηρθε στην Χιο για διακοπες αλλα με σκοπο να αναπτυξει επιχειρηματικες δραστηριοτητες( τα στοιχεια του είναι στην διαθεση αλλα δεν ανακοινωνονται σας)
Σε άλλες τουριστικες περιοχες υπαρχει ελευθερο ωραριο το βασικοτερο ο τουριστας ειτε ξενος ειτε ελληνας δεν παει διακοπες για να κοιμηθει με τις κοτες. Ειμαι χρονια στην νυχτα και εχω δικο μου μαγαζι διασκεδασης σε μη τουριστικη περιοχη, εσεις εχετε το πλεονεκτημα να ειστε ενας τουριστικος προορισμος για πολλους αν όμως αυτό το πλεονεκτημα δεν το εκμεταλευτεις σωστα για να μαζεψεις τον κοσμο και να κανει τζιρο το νησι (τουλαχιστον την καλοκαιρινη περιοδο) τοτε βγαζεις κακο ονομα και ο κοσμος φευγει αυτή είναι πραγματικοτητα. Και αυτό αν γινει μια χρονια για να ξαναμαζεψεις τον κοσμο θελεις πολύ περισσοτερο από μια σαιζον ( για να κτησεις παλι το ονομα που ειχες) Εγω σαν επιχειρηματιας ειχε παρα πολλες ιδεες αλλα δυστυχως για διαφορους λογους δεν εμεινα στην Χιο. Με λιγα λογια αυτό που σας λεω είναι ότι καταγεστε από μια περιοχη που εχει ολες τις προυποθεσεις να γινετε ενας τουριστικος προορισμος για τους τουριστες.
Διαβαστε το λοιπον κυριοι αρμοδιοι και βαλτε μυαλο γιατι παμε χαλια στον τυορισμο γιατι ειμαστε ανεγκεφαλοι και αλαζονες.
Στο θεμα μας η αστυνομια και το λιμεναρχειο ΄΄ βγαζουν΄΄ ολοι την αυστηροτητα τους σε μηνυσεις στην παραλια μονο, ενώ την ιδια ωρα μηχανακια με πειραγμενες εξατμισεις και αμαξια με φουλ τα ηχοσυστηματα να κανουν παρτυ ολο το 24ωρο ταραζοντας τον υπνο των πολιτων μας χωρις εδώ παντα οι πολιτες να κανουν μηνυσεις ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;
Κάθε βραδυ ενας τοιχος βαφεται με graffitieς, Χωρις κανενας υπευθυνος να κανει τιποτα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ;; ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ;; Η ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ;; ΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΗΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ! Αν πουμε και αλλα που είναι στην υποχρεωση της αστυνομιας θα θελαμε μια σελιδα ακομα)
Κατά διαβολικη συπτωση τα λουκετα ερχονται σε μια περιοδο που γνωστο μαγαζι της παραλιας παει χαλια….. Λετε να παιζει καποιο ρολο;; Μηπως ειμαστε κακοι:: ΔΕΝ νομιζουμε και περσυ την ιδια περιοδο εγιναν όλα!!!!!!!
Αντι κυριε Δημαρχε να βαζετε λουκετα στα μαγαζια δεν βαζετε κανενα δεντρακι στην πλατεια; Και δεν φωτιζετε την πλατεια και το δρομο του καστρου:::
Ο Συλλογος Οπαδων Νυχτερινης Χιου ειχε προτεινει λυση για να μην εχουμε παλι τα ιδια αλλα δεν μας ακουει κανενας τις παραθετουμε ξανα:
1) Από Δευτέρα-Πέμπτη τα μαγαζιά να χαμηλώνουν την ένταση στις 01.00 σε ένταση που να μην ενοχλεί τους κατοίκους της περιοχής
2) Παρασκευή-Κυριακή (που όλος ο κόσμος διασκεδάζει) να μαγαζιά να χαμηλώνουν την μουσική στις 03.00 σε ένταση που να μην ενοχλεί τους κατοίκους τής περιοχής.
ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΑΤΕ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ!!
Υ.Γ.(1) Κυριε δημαρχε και φορεις δεν πατε κανενα ταξιδακι σε κανενε νησακι (Σκιαθο,Ροδο,Συρο) Να δειτε την εστι Νυχτερινη ζωη γιατι εδώ εμεις εχουμε ΄΄καλογερική΄΄ ζωη!!
Y.Γ(2) Ο Σ.Ο.Ν.Χ ειχε σκοπο να συμμετασχει στο φεστιβαλ του Δημοπ Χιου στο συναυλιακο τομεα με ενα μεγαλο ονομα αλλα εξαιτιας της στασης του δημαρχου στο θεμα της παραλιας ως ενδειξη διαμαρτυριας αποσυρει το ενδιαφερον του το οποιο θα γνωστοποιουσε νεσα στην εβδομαδα.
επικοινωνειτε μαζι μας στο sonxiou2gmail.com και διαβαζετε ολα τα νεα μας στο sonxiou.blogspot.com

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!