S AnimationO AnimationN AnimationX Animation
OΛΑ ΤΑ ΕVENTS ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΛΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ LINK

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ανακοινωση του Σ.Ο.Ν.Χ για τα λουκετα & την πορεια των ιδιοκτητων

Ο Σύλλογος Οπαδών Νυχτερινής Χίου χαιρετίζει όσους και όσες κατάφεραν και βρεθήκαν στην πορεία της Δευτέρας που διοργάνωσε το Σωματείο Ιδιοκτητών καφετεριών, αντιδρώντας στην μεσαιωνική απόφαση του δημάρχου και στην ΄΄ βιομηχανία μυνησεων΄΄ της αστυνομίας, η οποία έχει βρει πολύ καλά το κόλπα για μοιράζει τις μηνήσεις με το τσουβάλι βάζει το μηχάνημα της μέτρησης της ηχορύπανσης διπλά στο γουφερ(μεγάλο ηχείο με δυνατά μπάσα) με αποτέλεσμα να χτυπάει κόκκινο το μηχάνημα, εμείς ρωτήσαμε έναν ειδικό και μας είπε ότι και μέτρια να είναι η ένταση της μουσικής το γυοφερ βγάζει περισσότεροι, μπράβο σας κύριοι, και σε ανώτερα.
Η αστυνομία και το λιμεναρχείο ΄΄ βγάζουν όλοι την αυστηρότητα τους σε μηνύσεις στην παραλία μονό, ενώ την ιδία ώρα μηχανάκια με πεπραγμένες εξατμίσεις και αμάξια με φουλ τα ηχοσυστηματα να κάνουν πάρτη όλο το 24ωρο ταράζοντας τον ύπνο των πολιτών , χωρίς φυσικά να γίνετε τίποτα στις 9 Απριλίου να θυμόμαστε καλά είχε γίνει σύσκεψη για το θέμα με τα μηχανάκια 2 μήνες μετά τα ιδία, και πόλη δεν είναι μονό η προκυμαία, ρωτήστε και λίγο τους κατοίκους σε Καλούτα, Φόρο, Βαρβασι… Εκεί κύριοι της δημοτικής Αρχής και της αστυνομίας γιατι δεν εφαρμοζεται ο νομος;;;ο Δημαρχος λεει οτι ο Νόμος αναφέρει ότι μετά τις 11 το βράδυ δεν πρέπει ν' ακούγεται μουσική και αυτό θα εφαρμοστεί.
ΔΗΛΑΔΗ στην τουριστικη προβολη του νησιου να αναφερεται: ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΗ ΧΙΟ ΜΕ ΤΡΕΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΚΕΦΙ ΜΕΧΡΙ…ΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑ..
Ο Συλλογος Οπαδων Νυχτερινης Χιου για χιλιοστη φορα προτεινει λυση για να μην εχουμε παλι τα ιδια αλλα δεν μας ακουει κανενας τις παραθετουμε ξανα:
1) Από Δευτέρα-Πέμπτη τα μαγαζιά να χαμηλώνουν την ένταση στις 01.00 σε ένταση που να μην ενοχλεί τους κατοίκους της περιοχής
2) Παρασκευή-Κυριακή (που όλος ο κόσμος διασκεδάζει) να μαγαζιά να χαμηλώνουν την μουσική στις 03.00 σε ένταση που να μην ενοχλεί τους κατοίκους τής περιοχής.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ…

Υ.Γ. Αν δημοσιευτεί σε έντυπα μέσα θα τους πειράξει η ανωνυμία, διαλέξαμε την ανωνυμία γιατί δεν θέλουμε ούτε φακέλωμα, ούτε δημοσιότητα, κυκλοφορούμε ανάμεσα σας μιλάτε με εμάς. Είμαστε νέοι που δεν θέλουμε ένα νησί ερημωμένο γιατί αγαπάμε το νησί μας, και θα κάνουμε τα πάντα γι΄αυτό ! Επικοινωνείτε μαζί μας στο sonxiou@gmail.com και τα νέα μας στο sonxiou.blogspot.com

Καλό Καλοκαίρι σε όλους!
Σύλλογος Οπαδών Νυχτερινής Χίου